First-4-Property logo

Email – [email protected]
Call: 0034 606526618
Call: 0034 951433357

Request Call Back

Köb din egendom på Costa del sol till lägsta marknadspriset av First 4 Property.

Costa Del Sol - Sök bland upp till 40% rabatterade objekt till salu. Vi har det största utbudet med över 15000 hus och lägenheter,en del återtagna av banken,andra för omgående försåljning.

Website PhotoCosta Del Sol - Vi har ett tillmötesgående,ärligt och överskådligt sått att våjla ut den mest passande boendeformen just för er.

Vi garanterar att förhandla fram det absolut bästa priset för er.

Sök på vår hemsida för att finna vårt största utbud.

First 4 property är er erfarna Costa del sol agent och vi taler engelska spanska samt alla skandinaviska språk.

 

Sök över 15000 lägenheter,radhus samt villor på Costa del sol.

Vi erbjuder åtskilliga tusinds tals boendeformer och vi upp daterar vär hemsida regelbundet.

Website Fuengirola Paseo MaritimoVi har sålt hus og lägenheter på Costa del sol seden 2003 och år specialiserade på Fuengirola,Benalmadena,Mijas och Marbella.

Vi samarbetar med 350 pålitliga patners och kan därför erbjuda er den största databasen av lägenheter,radhus och villor på Costa del sol.

Vi hjälper er att föreslå advokater och byggnadsfirmer vid behov. Kontakta oss via email eller ring oss.

Vi är glada att rekommendera olika oberoende advokater som talar alla europeiska språk och kommer att hantera fastighetsförmedlingen för dig. Vi ordnar också extremt konkurrenskraftiga inteckningar genom våra kontakter med över 20 spanska och europeiska banker.

Vi älskar absolut vad vi gör och stolta över vårt rykte som ett vänligt familjeföretag. Vi är INTE ett påträngande företag eftersom vi erbjuder en mycket personlig service och gärna spendera tid på att hjälpa och vägleda dig genom köpprocessen.

First 4 Property Group är lagligt registrerat som fastighetsmäklare i Spanien och vi verkar enligt en strikt etisk kod och i full överensstämmelse med spansk lag.

Om det finns en specifik egendom som du letar efter kan du vara säker på att vi kan skaffa den åt dig genom våra kontakter. Om du vill prata kan du kontakta oss på 0034 606526618 så gör vi vårt bästa för att hjälpa till.

Vi är här för att hjälpa er.
Facebook