First-4-Property logo

Email – [email protected]
Call: 0034 606526618
Call: 0034 951433357

Request Call Back

Køb din Costa del sol ejendom, for laveste markeds pris med First 4 Property.

Køb din Costa del sol

Vi taler alle scandinaviske sprog, samt engelsk og spansk. Søg på over 15000 boliger, rækkehuse,villaer og lejligheder som er nedsat i pris og opdateret dagligt.

Vi har konsekvent solgt ejendomme side 2003 og specialisere os i Fuengirola,Benamadena,Mijas og Marbella.

website-fuengirola-paseo-maritimo1-300x167Vi specialisere os i ejendomssalg på Costa del sol med flersprogede personale,som ejer og bor på Costa del sol.

Vi samarbejder med 250 ejendoms firmaer, og tilbyder den største bolig database,med villaer,rækkehuse og lejligheder.

Vi elsker absolut hvad vi gør og sætter en ære i vores omdømme som en venlig familievirksomhed. Vi er IKKE et påtrængende firma, da vi tilbyder en meget personlig service og er glade for at bruge tid på at hjælpe og guide dig gennem købsprocessen.

First 4 Property Group er lovligt registreret som ejendomsmægler i Spanien, og vi arbejder efter en streng etisk kodeks og i fuld overensstemmelse med spansk lov. Hvis der er en bestemt ejendom, du leder efter, kan du være sikker på, at vi kan få den til dig gennem vores kontakter. Hvis du gerne vil have en chat, så kontakt os på 0034 606526618, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

Vi hjælper med advokat,bygnings arbejde, hvis behøves.Send os en E-mail med dine bolig ønsker/krav, eller ring direkte til os.

Vi er her for for hjælpe jer.