First-4-Property logo

Email – [email protected]
Call: 0034 606526618
Call: 0034 951433357

Request Call Back

Lar Bay – Benalmádena

Nyproduktion i Benalmádena med strandlägenheter från 325.000 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Vänligen skicka mig en broschyr och den senaste prislistan
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lar Bay Benalmadena, Moderna lyxlägenheter i minimalistiskt utförande med fantastisk panorama vy

Lar Bay,  Den enda tillgängliga nyproduktionen i direkt strandläge och med otrolig havsutsikt

Lar Bay är Gångavstånd till stranden, affärer, restauranger, casino och kollektivtrafik. Garage och förråd ingår i priset.

ALLA licenser och bankgarantier är säkrade.

Lar Bay En oslagbar investering i ett helt unikt strandläge. Med sitt fantastiska strandläge erbjuder detta drömboende en fantastisk utsikt över havet och horisonten från sina stora och modernt designade terrasser

Förutom att hitta dig en fastighet finns vi också tillgängliga för att renovera och renovera fastigheter till alla standarder du önskar och garanterar din tillfredsställelse. Vi älskar absolut vad vi gör och stolta över vårt rykte som ett vänligt familjeföretag. Vi är INTE ett påträngande företag eftersom vi erbjuder en mycket personlig service och gärna spendera tid på att hjälpa och vägleda dig genom köpprocessen.

First 4 Property Group är lagligt registrerat som fastighetsmäklare i Spanien och vi verkar enligt en strikt etisk kod och i full överensstämmelse med spansk lag. Om det finns en specifik egendom som du letar efter kan du vara säker på att vi kan skaffa den åt dig genom våra kontakter. Om du vill prata kan du kontakta oss på 0034 606526618 så gör vi vårt bästa för att hjälpa till.

 
 
 
 
 
 

 

First 4 Property Group kommer att garantera er de senast uppdaterade priserna och de bäst positionerade lägenheterna som finns tillgängliga inom nyproduktionen.

Vi har individuella planritningar och kvalitetsspecifikationer till hands och vi kan arrangera en rundtur för er så att ni kan känna av atmosfären och njuta av alla de faciliteter som erbjuds.

Kontakta oss genom att fylla i formuläret med dina uppgifter och vi kommer sedan att kontakta dig omgående!